Avtalskund

Som affärskund får du bästa service och vi utgår från ditt företags resepolicy.
Välj den bästa affärslösningen


Norrbottens Resebyrå AB är sedan en tid, som enda byrå norr om Umeå, en Via Egencia Partner.

VIA Egencia är partner i en av världens största resebyråsammanslutningar Radius, ett globalt nätverk med 3.600 resebyråer. Hotellprogram med förmånliga avtalspriser world wide kommer Norrbottens Resebyrås kunder tillgodo.

På motsvarande sätt finns nu fördelaktiga priser från våra partners bland flygbolag, hyrbilar och mycket mer laddade i våra bokningssystem också det förmånligt för dig som kund hos Norrbottens Resebyrå.

Det finns många sätt att beställa och boka affärsresor. Här kan du välja det sätt som passar dig bäst.

Du kan bli avtalskund och använda vår onlinebokning eller bli ansluten till det elektroniska beställningssystemet Resebeställningen. Naturligtvis kan du även skicka dina önskemål via e-post eller ringa och prata med våra resesäljare av affärsresor.

Vilket sätt du än väljer är det enkelt, tryggt och effektivt. Vårt mål att ge dig valfrihet och att du ska spara tid och pengar.

Vi är en oberoende resebyrå, som står neutral till alla resebolag och arrangörer. Därför kan du lita på att vi alltid tar fram det förslag som är bäst för dig och din organisation.

Vi har också system för uppföljning och säkerhet som ger kontroll över ert resande - kort sagt en lönsam samarbetspartner.

Välj bokningssystem eller ta kontakt med oss för personlig service.